PGA CUP zagra na rzecz Fundacji Stamma

30-31 maja / 1 czerwca w Rajszewie koło Warszawy odbędzie się drugi coroczny turniej "PGA CUP". Fundacja Stamma jest partnerem tego wydarzenia. Przed PGA CUP, podczas PGA CUP VIP - Opening Cocktail Mixer w Pure Sky Club 29.05 odbędzie się aukcja charytatywna unikatowych przedmiotów podarowanych przez gwiazdy polskiego sportu na rzecz młodych talentów sportu. Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa! Z każdego biletu na turniej 10% będzie przekazane na Fundację im. Feliksa Stamma i jej podopiecznych. Dziękujemy organizatorom za ten wspaniały gest.

30 maja odbedzie się turniej PRO-AM (Profesjonaliści - Amatorzy) składający się z 18 zespołów korporacyjnych utworzonych przez firmy z różnych sektorów biznesu. Każdy zespół będzie składał się z czterech graczy - trzech amatorów reprezentujących daną firmę oraz jednego gracza profesjonalnego PGA (przydzielonego w drodze losowania przez PGA Polska). Spodziewamy się 80 graczy i około 600 widzów. W turnieju można zagrać tylko w zespole korporacyjnym, własnym lub jako członek innego zespołu korporacyjnego. W tym dniu zapewniamy zaproszonym gościom również dodatkowe atrakcje, m.in. akademię golfa, catering, loterię wizytówkową, ceremonię rozdania nagród dla zwycięzców turnieju. Zaproszeni goście będą też mieli wyjątkową okazję pobrać wstępne lekcje gry w golfa pod okiem światowej klasy trenerów. 31 maja oraz 1 czerwca odbędą się rozgrywki wyłącznie profesjonalnych graczy PGA. Wśród uczestników zaproszonych do wzięcia udziału w tym wydarzeniu znajdą się przedstawiciele "top managementu" z branży nieruchomości, inwestorzy, deweloperzy oraz przedstawiciele innych sektorów aktywnych na polskim rynku.

Goście wydarzenia będą mogli wylicytować:

- rękawica bokserska z autografem TOMKA ADAMKA !!! - polski pięściarz, były zawodowy mistrz świata organizacji IBF i IBO w kategorii junior ciężkiej oraz WBC w kategorii półciężkiej, medalista mistrzostw Europy amatorów, międzynarodowy mistrz Polski. Jest pierwszym Polakiem, który zdobył "Muhammad Ali Giant Athlete Award", nagrodę imienia Muhammada Alego za wybitne osiągnięcia sportowe i postawę poza ringiem.

- koszulka z autografem LESZKA BLANIKA - polski gimnastyk sportowy, mistrz olimpijski, mistrz świata i mistrz Europy, poseł na Sejm VII kadencji.

- piłeczka tenisowa z autografami AGNIESZKI RADWAŃSKIEJ ( obecnie trzeciej rakiety świata!!! ) i ULI RADWAŃSKIEJ

- dwa, dwuosobowe , dwugodzinne szkolenia snowboardowe pod okiem naszych dwóch olimpijczyków - braci: Mateusza "Matysa" i Michała "Breloka" Ligockich (Olimpijczycy z Turynu (2006) i Vancouver (2010)