Zapraszamy do obejrzenia galerii

Letnia Wielka Gala BCC

Prawdziwie letnia i prestiżowa Gala Business Centre Club odbyła się na warszawskich Torach Wyścigów Konnych 26 czerwca 2010 roku w promieniach słonca i powiewie sukcesu.

Na zaproszenie Prezesa BCC Marka Goliszewskiego Fundacja "Papy" Stamma zaprezentowała na Gali pokaz BOKSU OLIMPIJSKIEGO.

Prezentacja i wyróżnienie tej dyscypliny sportu spotkało się z wielkim aplauzem przedsiebiorców i gości BCC. Wspólnie z nami w towarzystwie Prezesa PZB Jerzego Rybickiego eleganckie damy w kapeluszach i panowie w muszkach kibicowali zawodnikom Polskiej Kadry. Olimpijski ring i walki pod bacznym okiem sędziów m.in. Pawła Skrzecza, Tadeusza Wieszczyka, Andrzeja Sikory .

Prezes BCC Marek Goliszewski w przerwie walk zaprezentował osobiście swoje umiejętności bokserskie co udało nam się zarejestrować na fotografiach, uznając jednocześnie jedną z nich za zdjęcie roku, które zapoczątkuje albumową serię fotosów nowego projektu Fundacji " Biznes dla boksu".

Również Senator Longin Pastusiak , gość BCC zafascynował nas nieprawdopodobną energią i talentem bokserskim ( jak widaa na zdjeciu).

Natomiast Gość Fundacji Mistrz Przemek Saleta w towarzystwie partnerki Kasi, jakby stronił od walki, ale z zainteresowaniem oglądał przygotowaną przez nas Galerię dawnych zdjęć udostępnionych przez L. Olszewskiego, gdzie pośród innych Mistrzów mógł obejrzeć swoje fotosy.

Wyjątkowe fotografie z Gali BCC utrwalili na nasze zaproszenie akredytowani dziennikarze-partnerzy Fundacji z portalu Bokser.org: Mariusz Serafin oraz dziennikarz: Pan Michał Żbikowski, autor zwycięskiego fotosu BdB "Biznes dla Boksu". Mistrzom obiektywu dziękujemy, a zwycięzcy, Panu Markowi Goliszewskiemu gratulujemy kondycji i zwycięstwa w Foto Galerii BdB "Biznes dla Boksu 2010"

Zarząd Fundacji
Stamm Boks Promotion